Ünnepélyes oklevél átadó került megrendezésre

A Kormányablak ügyintézői képzést sikeresen teljesítő 4 fő ügyintéző – Ábel Andre, Juhász-Kardos Andrea, Tariné Konfár Leonóra, Juhász István - kapta meg bizonyítványát december 9-én délelőtt a Tiszakécskei Járási Hivatal emeleti termében, ahol ünnepélyes oklevél átadó rendezvényt tartottak.

 

A Miniszterelnökség és a Veszprém Megyei Kormányhivatal konzorciumában kivitelezett KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 azonosító számú „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című projekt keretein belül megvalósult képzés során a kormánytisztviselők olyan széles körű szakmai tudásra tettek szert, amellyel az ügyfélbarát közigazgatás kívánalmainak eleget téve gyorsan és eredményesen tudják teljesíteni a Hivatalhoz forduló ügyfelek kéréseit.

 

Az oktatás több módon folyt egymással párhuzamosan: e-learning közszolgálati, valamint a jelenléti képzésen túlmenően, helyben kijelölt mentorok segítették a képzésen tanultak gyakorlatba történő átültetését, a szükséges szakmai ismeretek megszerzését.


A rendezvényen Szeidl József, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Járási Hivatalának vezetője elmondta: Hosszú tanulás után a jelenlévők sikeresen elvégezték tanulmányaikat, ami rendkívül lényeges, mert a közigazgatás átalakításával a Kormányablakok nagyon fontos szerepet kaptak. A Kormányablakok ügyköre a megalapításuk óta folyamatosan nőtt. Több mint 2600 ügykör intézhető ezekben a hivatalokban. Éppen ezért a Kormányablak ügyintézői tevékenység kiterjedt ismereteket igényel.


Immáron a Tiszakécskei Kormányablak összes dolgozója rendelkezik a szükséges képesítéssel, amely garancia arra, hogy megfelelő színvonalon lássák el a járás lakosságát.


(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)