Az ötvenezredik ügyfelet köszöntöttük a Tiszakécskei Kormányablakban

Október 27-én szinte napra pontosan két évvel a Kormányablak megnyitását követően a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Járási Hivatalának Kormányablak Osztályán az 50.000. ügyfelet köszönthettük.


Az 50.000. ügyfelet Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Dr. Zombor Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal főigazgatója és Szeidl József, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Járási Hivatalának vezetője köszöntötték, egyben megköszönve az ügyfél, és közvetve az állampolgárok kormányablakokba vetett bizalmát, majd ezen alkalom emlékéül oklevelet adtak át, valamint virággal ajándékozták meg.


A lakiteleki Cseh Klára Hajnalka lakcímbejelentés és TAJ kártya igénylés miatt kereste fel az ügyfélszolgálatot. Elmondta, hogy soha nem lepődött meg annyira életében, mint amikor meghallotta az örömhírt. Nagyon meg volt elégedve az ügyintézők szakmai felkészültségével, valamint kiemelte, hogy egy korábbi ügyintézés alkalmával jóval a zárást követően is nyugodtan és mosolygósan intézték az ügyét.