"Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörze

A hazai karrierlehetőséget keresők számára, a külföldön élő magyar munkavállalók és fiatalok hazavonzására, a magyarországi munkaerőhiány enyhítésére az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda szakmai irányítása mellett a megyei kormányhivatalok, így a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály és a megyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályai bevonásával2018. november 20. (kedd) 10.00-16.00 óra között
”Új Karrier Magyarországon”
Európai Online Állásbörzét szervezünk.Miért érdemes bekapcsolódni munkáltatóként?


Az idei esemény fókuszában – a hazai munkaerőpiac kihívásaihoz igazodva - elsősorban az IT, kommunikáció, pénzügy és adminisztráció, gépgyártás, autóipar, gyógyszer- és vegyipar, turizmus, vendéglátás, egészségügy, valamint a szolgáltatási területeken (SSC, call center-ek, ügyfélszolgálatok) kínált betölthető álláshelyek állnak, de egyéb ágazatokból is szívesen fogadjuk a hazai vállalatok regisztrációját és részvételét.


Az esemény lehetőséget teremt cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. Az online börze segítségével képzett, gyakorlattal és akár idegennyelv-tudással is rendelkező munkavállalókat találhatnak – utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.Mit kínál az álláskeresők számára?


Az online eseményen az álláskeresők szakmai önéletrajzukkal közvetlenül jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár állásinterjún is. 

 

Az online állásbörzén való részvétel teljesen díjmentes.

 

 

Bővebb információ:


Molnárné Hegyi Eszter GINOP 5.1.1 EURES-tanácsadó

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály

Tel.: 06 76 795 675

E-mail: mhegyi.eszter@bacs.gov.hu


 

További információk az EURES Magyarország weboldalán:

 

eures.munka.hu

Az Európai Online Állásbörze weboldala:

 

www.europeanjobdays.eu

Az esemény Facebook oldala:

 

Facebook-esemény

 

 

ÚJ KARRIER MAGYARORSZÁGON - NEW CAREER IN HUNGARY”
Európai Online Állásbörze 2018. november 20. 10.00 – 16.00 óra(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)