Társadalombiztosítási kifizetőhelyi fórum kerül megrendezésre

2019. január 24-én ismételten továbbképző fórumot rendez a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal 2019. évi változások címmel. 

 

 

A  szakmai fórum időpontja:


2019. január 24. (csütörtök)


Kezdés: 9 óra

Regisztráció 8:30-tól


Helyszín: 


Neumann János Egyetem  GAMF Műszaki és Informatikai Kara  - Eötvös Loránd nagyelőadó (földszint)

6000 Kecskemét, Izsáki út 10.


 

Részvételi díj:  17.780 Ft (14.000 Ft + áfa)

 

 

Részvételi szándékukat a mellékelt – cégszerű aláírással ellátott – jelentkezési lap megküldésével, és a részvételi díj befizetésének igazolásával legkésőbb


2019. január 17. napjáig


faxon a 76/795-989 számra, vagy elektronikusan (szkennelve) lukacs.janosne@bacs.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni. 

 

A jelentkezési lap és a részletes program innen tölthető le.

 

Fórummal kapcsolatban további felvilágosítás Lukács Jánosnétól, a 76/795-922-es telefonszámon kérhető.

 

 

Fontos információk:


Az elküldött jelentkezési lapok alapján a részvételt biztosítjuk, ezért függetlenül a fórumon való megjelenéstől, - a korlátozott férőhelyre tekintettel - a részvételi díj megfizetése minden jelentkező részére kötelező. 


A számlákat a jelentkezési lapon, illetve a jelenléti íven feltüntetett adatoknak megfelelően állítjuk ki, és a fórumot követően postázzuk a megadott levelezési címre. 


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előző évtől eltérően, a részvételi díj utalását előre igazolni szükséges. Amennyiben készpénzben kívánják a számlát kiegyenlíteni, szíveskedjenek azt a jelentkezési lapon az erre szolgáló négyzetben jelölni. Ebben az esetben a számlához csekket biztosítunk. 


(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)