Országház látogatás

2018. május 12-én, szombaton a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar (MKK) Bács-Kiskun megyei Területi Elnökségéhez tartozó munkáltatóknál dolgozó 60 fő tisztviselő Országház látogatáson vehetett részt, melyre az MKK Országos Elnökségének támogatásával került sor. A résztvevők részére a Budapestre történő oda- és hazautazást autóbusszal a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal térítésmentesen biztosította.
A látogatás induló pontja a Kossuth Lajos tér északi részén, a térfelszín alatt található Látogatóközpont volt, ahol a biztonsági vizsgálaton átérve megkezdődött az Országház látogatása. Az Országház épülete lenyűgözte az MKK tagjait. A látogatási útvonal érintette a díszesen aranyozott lépcsőházat, a kupolacsarnokot – amelyben a koronázási ékszerek találhatóak –, illetve a látogatók számára nyitva álló felsőházi üléstermet. A látogatás végén az Országház Látogatóközpontjának kiállítását tekintette meg a csoport. A kirándulást a tisztviselők jó kedve és ragyogó időjárás kísérte a nap folyamán. Az Országház Látogatóközpont munkatársainak vendégszeretete és segítőkészsége is hozzájárult ahhoz, hogy élményekkel gazdagon távozhattak a tisztviselők az Országházból.


Az Országház látogatására a MKK Országos Elnöksége a Bács-Kiskun megyei Területi Elnökséghez tartozó munkáltatók számára a következő félévben is biztosított lehetőséget, melyre előre láthatólag szeptemberben kerül sor.


(Bács-Kiskun Megyei kormányhivatal)