Munkáltatói fórumsorozatot tartottak Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun megye három járásában, Baján, Kalocsán és Kecskeméten tartottak munkáltatói fórumsorozatot április első hetében a Pénzügyminisztérium által a mikro-, kis- és középvállalkozások részére meghirdetett NFA-2019-KKV kódjelű munkahelyteremtő pályázatról.

 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által szervezett rendezvények célja az volt, hogy a 2019. március 18. napján meghirdetett munkahelyteremtő pályázatról tájékoztatást kapjanak a Bács-Kiskun megyei munkáltatók.

 

 

Az előző évekhez hasonlóan a pályázat célja a KKV-k versenyképességének növelése olyan beruházások támogatásán keresztül, melyek új munkahelyeket teremtenek. A foglalkoztatás területi különbségeinek csökkentése és a regisztrált álláskeresők foglalkoztatása érdekében új munkahelyenként kiegészítő támogatás is igényelhető az alaptámogatáson felül.

 

 

Az előadásokon a kormányhivatal szakemberei átfogó tájékoztatást nyújtottak a pályázat legfőbb pontjairól, valamint iránymutatást adtak a korábbi tapasztalatok alapján a gyakorlati tudnivalókról és összefüggésekről.

 

 

A pályázati felhívás és a szükséges dokumentumok elérhetősége: itt.


Az ismertetett feltételekkel az alábbi időszakokban van lehetősége a munkáltatóknak beruházásaikhoz támogatást igényelni: