Megyei elismeréseket vehettek át kollégáink

A hagyományoknak megfelelően idén is a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat októberi, ünnepi ülésén nyújtották át a megye legrangosabb kitüntetéseit, ezúttal Baján, a Petőfi szigeten található Turisztikai Központban. E nívós elismerések azoknak a személyeknek, közösségeknek adományozhatók, melyek kiemelkedően eredményes teljesítményükkel szolgálták Bács-Kiskun érdekét és javát.


 


Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője, Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Rausch Sándor alelnök, valamint a kitüntetettek és hozzátartozóik, a megye igazgatási, társadalmi, egyházi és gazdasági vezetői, a megye településeinek polgármesterei, a megyei közgyűlés tagjai és a külső bizottságok tagjai.


A Bács-Kiskun Megyei kormányhivatal két munkatársa is a kitüntetettek között volt, Dr. Hell Gizella Bács-Kiskun Megye Egészségügyéért Díjat, Dr. Penczné Dr. Zoltán Zsuzsanna pedig a Bács-Kiskun Megye Közigazgatásáért Díjat vehette át. 


dr. Hell Gizella

(dr. Hell Gizella)


dr. Penczné dr. Zoltán Zsuzsanna

(dr. Penczné dr. Zoltán Zsuzsanna)


Mindkét kolléganő több évtizede folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai tevékenységet folytat, kiemelkedő hivatásszeretettel, a közszolgálat iránt tanúsított elkötelezettséggel. Vezetőként hozzásegítik közvetlen munkatársait a megalapozott, eredményes munkavégzéshez. Munkafegyelmük, kötelességtudatuk minden kolléga előtt példaértékű.


Köszönjük kollégáink munkáját, és gratulálunk a díjakhoz!


 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)