Maszkadományban részesültek a Bács-Kiskun megyei Tankerületi Központok

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal nevében közel 25 000 db gyermek maszkot adott át Kovács Ernő Kormánymegbízott a Bács-kiskun megyei Tankerületi Központok részére.


A kormányhivatal 2020 novemberében abba a szerencsés helyzetbe került, hogy a Chi Fu Investment Group elnökétől kapott nagylelkű felajánlás eredményeképpen felnőtt és gyermek maszkokat vehetett át dolgozói, illetve azok gyermekei részére.A május-júniusi érettségik időszaka alatt is fontosnak tartottuk, hogy védőeszközöket, fertőtlenítőszereket biztosítsunk a pedagógusok és a diákok részére, és most is úgy véltük, hogy a legjobb célt az oktatási intézményekben szolgálják a gyermek maszkok. Fontos, hogy ott segítsünk, ahol tudunk.


December 15-én közel 25 000 db gyermek maszkot adtunk át a Kecskeméti Tankerületi Központ részére, ahonnan az adományokat a kollégák várhatóan még a héten eljuttatják a Bajai és Kiskőrösi Tankerületi Központok részére, tanulóik létszámával arányos mértékben. Zsámboki Anna a Kecskeméti Tankerületi Központ tankerületi igazgatója nagy örömmel fogadta, és köszönetét fejezte ki a maszkokért.

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)