Kormányablak busz járja majd a megyét

Sajtótájékoztató keretében került bemutatásra a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal új kormányablak busza a Hírös Agóra előtti területen.


 

A sajtótájékoztatón Kovács Ernő kormánymegbízott, Dr. Zombor Gábor, és Dr. Salacz László országgyűlési képviselők osztották meg gondolataikat a jelenlévőkkel.

 

 

Kovács Ernő kormánymegbízott elmondta, hogy innentől kezdve minden olyan ügyet, amit kormányablakban el tudnak intézni a kollégák, ezt akárhol Bács-Kiskun megyében, bármelyik településen, vagy egy rendezvényen, nagyobb cégnél vagy akár a megyei kórháznál is el tudjuk intézni. Köszönetét fejezte ki Kecskemét országgyűlési képviselőinek, Dr. Zombor Gábor és Dr. Salacz László képviselőknek, a kormányablak busz projektben megvalósításában nyújtott támogatásukért.

 

 

Dr. Zombor Gábor és Dr. Salacz László képviselők egyaránt kifejtették, hogy a cél változatlan, a közigazgatást minél közelebb kell vinni az emberekhez, ami egyre jobban megvalósul. Az egész közigazgatás nagy változásokon ment át, ügyfélbarát és korszerű lett, és most már szinte minden ügy egy helyen intézhető.

 

A busz munkába állításával lehetőség nyílik tehát arra, hogy a kormányablakokban elérhető szolgáltatásokat a jövőben olyan helyekre is eljuttassuk (kistelepülések, rendezvények, fesztiválok, nagy munkáltatók), ahol eddig nem voltak adottak technikai lehetőségek.


(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)