Kitüntették a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal két munkatársát

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat ünnepi ülésén vehette át kitüntető díját Dr. Havassy Sándor és Madari Örs, a kormányhivatal igazgatója és főosztályvezetője Rideg Lászlótól, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnökétől.

 

A megyei önkormányzat idén a kiskunfélegyházi városháza dísztermében tartotta ünnepi ülését a Bács-Kiskun Megyei Napok keretében, ahol díjazták az egészségügyi, az oktatás-nevelési, a kulturális, a művészeti, a tudományos, a sport és a közszolgálati életben a legkiválóbbakat, illetve azokat, akik a nemzetiségük érdekében a legtöbbet tették.

 

 

A megye díjazottjai között szerepelt Dr. Havassy Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal igazgatója, aki kulcsszerepet játszott a járási hivatalok felállításában, és a későbbiekben is több kiemelt fontosságú szervezési, fejlesztési projektért volt felelős. Tevékenységéért a Bács-Kiskun Megye Közigazgatásért Díjat vehette át.

 

 

Madari Örs, a kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának vezetője tevékenységéért a Bács-Kiskun Megye Vidékfejlesztéséért Díjat vehette át. Eredményes munkájával jelentős mértékben járult ahhoz, hogy a gazdáknak kiosztott támogatások mértéke országos szinten Bács-Kiskun megyében a legmagasabb.

 

Gratulálunk a díjazottaknak!

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, a kép forrása: www.baon.hu)