Kick-Box Európa bajnoki bronzérmes lett munkatársunk, Vida Ádám

Sokakat érintő kérdés, hogy napi 8-9 órás munka, család és gyermek mellett beleférhet-e az időbe a sportolás? Másként megfogalmazva, miként lehet a hivatás, társadalmi és családi élet és a rendszeres testmozgás között az egészséges egyensúlyt megteremteni? Kormányhivatalunk ebben is igyekszik támogatni, és elismerni a munkatársakat.Éppen ezért mindig nagy öröm számunkra, amikor egy munkatársunk a napi munkája és kötelességei mellett részt vesz a helyi közügyekben, sportrendezvényeken, vagy plusz feladatokat vállal a társadalom, közösség érdekében.


Vida Ádám, a Kecskeméti Járási Hivatal Agrárügyi Főosztályának dolgozója megvalósította, amiről sokan csak álmodoznak, hiszen amellett, hogy a Kormányhivatal értékes kollégája, még versenyszerűen is sportol. Szorgalmas és kemény munkája eredményeképpen október közepén kijutott a Kick-Boksz Európa-bajnokságára, ahonnan nem kisebb díjjal, mint egy bronzéremmel térhetett haza.


Vida Ádám a kick-box sportot 2011 óta hobbi szinten, az elmúlt két és fél évben pedig versenyszerűen űzi. Munkája mellett heti négy kick-box és három konditeremben végzett edzéssel készül a versenyeire. A pozsonyi versenyt is egy hetes kemény Tatai Edzőtábor előzte meg.


Gratulálunk Vida Ádám kollégánknak az elismerésre méltó sportsikeréhez, hiszen követendő példa mindnyájunknak.(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)