Képzési ajánlattételi felhívás

A 2017. évi képzési jegyzék, valamint a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. §-a szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének kiegészítéséhez.

 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal közzéteszi képzési ajánlattételi felhívását, melyben a fenti időszakban megvalósítani tervezett felnőttképzések lebonyolítására kéri benyújtani az ajánlatokat.

 

Benyújtási határidő: 2017. június 30. péntek 14 óra.

 

Cím: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály

Munkaerőpiaci Osztály

6000 Kecskemét, Klapka u. 34. II. emelet 216. szoba

 

Az ajánlatokat cégszerűen aláírva, zárt borítékban, kizárólag személyesen, az ajánlattevő képviselője, vagy írásbeli meghatalmazottja által lehet benyújtani a fenti címen. (A postai, gyorspostai, futárszolgálati úton vagy egyéb módon megküldött ajánlatok érvénytelennek minősülnek).

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a 2017. évi Képzési Jegyzéken érvényes ajánlattal rendelkező képző intézmények esetében az intézményi adatlapot és annak mellékleteit nem szükséges az ajánlathoz csatolni! (Kivéve abban az esetben, ha a legutóbbi ajánlat benyújtását követően az adatokban változás következett be.) Amennyiben az adatok változatlanok egy erről szóló nyilatkozatot kérünk mellékelni.


Kapcsolódó dokumentumok