Hamarosan célba érkeznek a beiskolázási adományok

A Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete beiskolázási adománygyűjtést szervezett rászoruló gyermekek és családok részére, amely kampányhoz a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal is csatlakozott a megyében.

 

 

 (Kecskemét - Balogh Ágnes véradásszervező és Dr. Havassy Sándor igazgató)


Kiemelt cél volt, hogy az adományok még az első becsengetés előtt, idejében célba érjenek, ezért augusztus 19-ig, péntekig volt lehetőségük a kollégáknak a gyűjtésre. Volt, akinek az iskoláskorú gyermeke küldte el a régi iskolatáskáját. Füzetek, tollak, tornazsákok, festékek, számológépek is kerültek a dobozokba.


 

(Baja - Dr. Szenoradszki Endre hivatalvezető, Török Sándorné Rita területi vezető)


Az összegyűjtött adományokat Kecskeméten 2022. augusztus 24. napján, Dr. Havassy Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal igazgatója adta át, aki egyben a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének alelnöke is, Balogh Ágnes, a Magyar Vöröskereszt Kecskemét Város Szervezet véradásszervezője részére.(Kalocsa - Vatainé dr. Tamás Krisztina osztályvezető, Szeitzné Nyírő Csilla területi képviselő, Deákné Szabó Nóra igazgatási szakügyintéző)


(Kiskunmajsa - Lőrikné Ilcsik Anita területi vezető, Dr. Kiss Melinda hivatalvezető)


Az iskolakezdéshez szükséges tanszereket a héten további 8 Magyar Vöröskereszt Városi Szervezet területi vezetőjének adták át a járási hivatalvezetők (Baján, Bácsalmáson, Kalocsán, Kecskeméten, Kiskőrösön, Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason, Kiskunmajsán és Kunszentmiklóson).


(Kiskőrös - Sutus Etelka területi vezető, Turánné Török Ágnes hivatalvezető)


 (Kunszentmiklós - Dr. Felkert- Vér Irén járási hivatalvezető, Miklós Judit területi vezető)


A Kormányhivatal valamennyi munkatársa nemcsak a hivatali ügyintézés során tartja fontosnak az ügyfelek maximális kiszolgálását, hanem magánemberként is igyekeznek támogatást nyújtani a rászorultaknak.


 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)