Az 50.000. ügyfelet köszöntötték a tiszakécskei kormányablakban

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Kormányablakában az 50 000. ügyfelét köszöntötték.

 


A szerencsés ügyfél, Cseh Klára Hajnalka délelőtt érkezett a Kormányablakba, ahol az ott dolgozók már az örömhírrel fogadták.


 

Az 50 000. ügyfélnek a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Kovács Ernő, főigazgatója, dr. Zombor Attila és a Tiszakécskei Járási Hivatal vezetője, Szeidl József közösen gratuláltak. Egyben megköszönve az ügyfél, és közvetve az állampolgárok kormányablakokba vetett bizalmát, majd ezen alkalom emlékéül oklevelet adtak át, valamint virággal ajándékozták meg.Cseh Klára lakiteleki lakos. Meglepetéssel fogadta a hírt, hogy ő lett a kormányablak 50 000. ügyfele, aminek nagyon örült, és elmondta, hogy életében nem lepődött meg ennyire, nagyon boldog és megtisztelőnek tartja a köszöntést. Mindig jól érezte magát, amikor a tiszakécskei kormányablakba jött ügyeit intézni. Véleménye szerint családias a hangulat a hivatalban és jól dolgoznak, örömmel, mosolyogva fogadják az ügyintézők. Jelenleg költözés miatti lakcímváltozás bejelentését intézte.


 

A Tiszakécskei Kormányablak 2015. október 29-én nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt. Havonta átlagosan 600 ügyben keresik fel az ügyfelek. A folyamatos ügykörbővítésnek köszönhetően jelenleg közel 1600 ügykörben jár el. Az ügyfélforgalmi statisztikák szerint a legtöbben a következő ügyekben keresték fel a hivatalt: személyi- és lakcímnyilvántartással kapcsolatos, közlekedési igazgatási, valamint szociális ügyekben történő ügyintézés.


(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)