Átadásra került a Járási Hivatal felújított épülete Tiszakécskén

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Járási Hivatalának modernizált épületet dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő, Tóth János Tiszakécske Város polgármestere, valamint Kovács Ernő kormánymegbízott adta át október 27-én.

 


Kovács Ernő kormánymegbízott átadó beszédében ismertette a felújított épület múltját, jelenjét és jövőjét.Az épület pártházként kezdte pályafutását a rendszerváltás előtt, majd a 90’-es években került a települési önkormányzat tulajdonába. Az önkormányzat korábban felújítási és bővítési munkákat végzett az épületen, mielőtt a Kormányhivatal rendelkezésére bocsátotta volna.  Az utóbbi években pedig már a Kormányhivatal vette át ezt a szerepet. A mostani felújítás során sor kerül a nyílászárók cseréjére, a fűtés korszerűsítésére, a tető cseréjére, valamint az épület festésére.

Kovács Ernő kormánymegbízott megköszönte az önkormányzat és dr. Zombor Gábor képviselő segítségét, és örömét fejezte ki aziránt, hogy mostantól a munkatársak méltó körülmények között tudják fogadni a hozzájuk érkező ügyfeleket.A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal célul tűzte ki a vagyonkezelésében és használatában lévő épületek energiahatékonysági fejlesztéseinek megvalósítását és a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedésének elősegítését.Az átadásban részt vevők reményüket fejezték ki, hogy a modernizált épület így még sok évig, magas színvonalon kiszolgálhatja az ügyfelek és a munkatársak igényeit.


A rendezvényt dr. Zombor Gábor képviselő, Tóth János polgármester és Kovács Ernő kormánymegbízott közös szalagátvágása zárta. (Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)