Baja - Nyugdíj Nyilvántartási és Ellenőrzési Osztály 2.

 

Köszöntjük az oldalunkon!

 

 

Az oldalon ismertetjük Önnel az osztály által ellátott feladatokat, az azok során alkalmazott formanyomtatványokat, valamint milyen telefonszámon érdeklődhet az adott feladattal kapcsolatban. Az osztály központi elérhetőségei (cím, e-mail, stb.) a bal oldali menü „Elérhetőségek” menüpontjában olvashatók.

 

Osztályunk a nyugdíjbiztosítás szakterületén a következő feladatokat látja el (a feladatokra kattintva részletes tájékoztatást olvashat azokról):

 

 

Ügykatalógus
Intézhető ügyek Elérhetőség
Nyugellátásra jogosító szolgálati idő és nyugdíjalapot képező jövedelem szerzésére irányuló megállapodás megkötése, kivéve Magyarországon lakóhellyel nem rendelkező, külföldön élő személy esetében, valamint azokban az ügyekben, amelyekben az öregségi nyugdíj megállapítására irányuló elutasító határozatot Budapest Főváros Kormányhivatala VIII. Kerületi Hivatala hozta 79/795-180

Eljárás a foglalkoztatói adatszolgáltatással, a biztosítottak nyilvántartásba történő betekintési jogával, a kivonat készítésével és a nyilvántartásokkal kapcsolatos egyéb ügyekben. Ezen belül:

 79/795-180

Hatósági ellenőrzések végrehajtása

79/795-180

Helyszíni szemle tartása a Magyar Államkincstár Központ hatáskörébe tartozó ügyekben a különös méltánylást érdemlő körülmények fennállásának megítélése érdekében

- - -

Perképviselet ellátása nyugdíjbiztosítási ügyekben

79/795-180

 

Általános tájékoztató az elektronikus ügyintézés szabályairól itt olvasható.

 

Fenti ügyekben használandó nyomtatványok:

  • nyugellátásra jogosító szolgálati idő és nyugdíjalapot képező jövedelem szerzésére irányuló megállapodás megkötése során alkalmazott formanyomtatványok:
  • nyilvántartási, adatszolgáltatási ügyekben alkalmazott formanyomtatványok: