Jövőd a tét 2022

 

Jövőd a tét 2022

Kedves Érdeklődő!


A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a sikeres „Jövőd a tét!” Pályaválasztási Kiállítással az elmúl évhez hasonlóan online jelentkezik.

 

A rendezvény mindenkori célja, hogy a kiállításainkon rendszeresen megjelenő középfokú oktatási intézmények képzési kínálatát, az iskola sajátos hangulatát, az oktatási rendszerükben rejlő lehetőségeket az érdeklődő 7-8. osztályos iskolás tanulóknak, szüleiknek és minden érdeklődőnek bemutassák, diákjaik és tanáraik közreműködésével. Az élő helyszínek, izgalmas standok helyett most a honlapunkon lehet ismerkedni azokkal az iskolákkal, akik beküldték hozzánk felvételi tájékoztatójukat, képeiket, valamint szakma- és iskolabemutató filmjeiket.

 

A „Suli kereső” menüpontban a „Válasszon iskolát” legördülő menüpontjában találhatóak az adatlapjukat beküldő tanintézmények. Lehetőség van a „Válasszon települést” menüpontban megjelölni a keresett várost, majd a „Válasszon iskolát” legördülő menüben jelennek meg az adott helységben található iskolák.

 

Böngéssz! Informálódj! Válassz!

 

A galériák, bemutatkozások, felvételi tájékoztatók és kisfilmek közelebb visznek a döntésedhez, a „Suli kereső” pedig „útbaigazít”. A linkgyűjtemény igazi kincsesláda: rátalálhatsz benne fontos honlapokra, pályaválasztási tanácsadásban segítséget nyújtó intézményekre, egyes honlapokon önismereti kérdőíveket is kitölthetsz, olvashatsz az új iskolarendszerről, és remek szakmabemutató filmeket nézhetsz.

 

A honlapunkon elérhető középfokú oktatási intézmények száma nem teljeskörű!

 

Ne késlekedj! Ismerkedj az iskolákkal, foglalkozásokkal, szakmákkal!

 

csoportkep

 

Sikeres iskola- és pályaválasztást kívánunk!