Kunszentmiklósi Járási Hivatala évértékelő tanácskozása

Évérték_022014. március 28. napján tartotta a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kunszentmiklósi Járási Hivatala évértékelő tanácskozását. A rendezvényen megjelent dr. Zombor Attila a BKM Kormányhivatal főigazgatója, Rigó János alezredes a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság vezetője, Kis-Juhász Zsolt tű. hadnagy a Bács-Kiskun Megyei Katasztófavédelmi Igazgatóság képviseletében, Sóbujtó Antal tűzoltóparancsnok, Törökné Novadovszky Nelli tankerület-vezető, valamint a járáshoz tartozó települések polgármesterei, jegyzői.

Az évértékelőn dr. Kelő Johanna hivatalvezető tájékoztatta a megjelenteket Járási Hivatal felállítását követő egy évben folytatott munkáról, a célkitűzések megvalósulásáról, az év során bekövetkezett kihívásokról, az elért eredményekről.

Hivatalvezető asszony rámutatott arra, hogy hivatala a legfontosabb célkitűzését megvalósította, az ügyfelek a munkájukkal elégedettek, amelyet igazol az ügyfél-elégedettségi felmérés kedvező adata, valamint, hogy a kormánytisztviselők által hozott 29.000 döntés ellen mindösszesen 30 fellebbezés benyújtására került sor. 

Az esemény kiemelt gondolata az együttműködés, a társhatóságokkal, társzervezetekkel való jó munkakapcsolat kialakításának igénye megvalósítása volt.

Az elvégzett feladatok bemutatása a számok tükrében is megtörtént, szó esett a prioritásban lévő ügyekről, mint pl. az egyszerűsített honosítási eljárás.

Évérték_05

A Helyi Védelmi Bizottság feladatát elemezve hivatalvezető asszony ismételten megköszönte a járás polgármestereinek segítőkészséget, és kiemelte a Noé Mentőcsapat sikeres rendszerbeállító gyakorlatát.

Az elért eredmények között említésre került az épület felújítás, amelynek lezárultát követően a járási hivatal méltó helyen és komfortosabb környezetben tudja fogadni ügyfeleit.

Szó esett arról, hogy két elismerés, kitüntetés miatt lehet büszke a hivatal, a gyámhivatal-vezető által kiérdemelt kormánymegbízott elismerésre, valamint a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által a hivatalvezetőnek adományozott elismerő oklevélre.

A 2014. évi célkitűzések között legfontosabbnak minősülnek a Kormányablakok megnyitása, amellyel megvalósul az egyablakos ügyintézés a Kunszentmiklósi Járásban is.

Hivatalvezető asszony a 2013. év munkáját összességében sikeresnek és eredményesnek minősítette, hozzátéve, hogy jelenlévők mindegyike hozzájárult a Kunszentmiklósi Járási Hivatal sikeres működéséhez.

Évérték_04