Ön is munkát keres? Okostelefonon is igényelhet néhány perc alatt erkölcsi bizonyítványt

 

Újabb jó hír a munkát keresőknek. Már nem kell erkölcsi bizonyítvánnyal kapcsolatos ügyintézés miatt hivatalba mennünk vagy a postát felkeresnünk. Pár kattintással gyorsan erkölcsi bizonyítványhoz juthat a KEKKH fejlesztésével készült ingyenesen letölthető OkmányApp okostelefon alkalmazással vagy a hivatal Webes ügysegéd szolgáltatásán keresztül.

 Az erkölcsi bizonyítvány elektronikus igényléséhez nincs is másra szükségünk, mint számítógépre vagy legalább Android 2.2-es ill. iOS 6-os operációs rendszerrel működő okostelefonra, internetkapcsolatra, valamint Ügyfélkapus azonosításra (az Ügyfélkapu biztosítja a felhasználók számára, hogy kapcsolatba léphessenek az elektronikus közigazgatási ügyintézést nyújtó szervekkel). 

 Banki átutalással, vagy azonnali bankkártyás fizetési móddal is kiegyenlítheti a szolgáltatásért fizetendő összeget.

 Ha ügyintézése során elakadna, hívja a 1818-as számon működő Országos Telefonos Ügyfélszolgálatot, hogy erkölcsi bizonyítvánnyal kapcsolatosan felmerülő kérdéseire – az Ügyfélkapu nyitásával, Webes ügysegéddel és az OkmányApp mobilalkalmazással kapcsolatban munkatársainktól azonnali választ kaphasson.

  (http://www.kekkh.gov.hu/webws_ugyseged)

  

                                                                  

                                                                               Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

                                                                                    Kiskunmajsai Járási Hivatala