Kormányhivatali összetartás

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a kollégái közötti emberi kapcsolat erősítése céljából 2016. szeptember 2. napján rendezte meg az Összetartás Napjának elnevezett, immáron hagyománnyá vált, kihelyezett összhivatali értekezletet a Kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidő Központban.

A csapatépítő napon közel 1000 kolléga vett részt, az állomány további tagjai pedig  fenntartották az ügyfélfogadást a hivatalokban az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva.

Új kezdeményezés volt a Járási Kiállítás, mely során a járási hivatalok bemutatták a települések helyi értékeit és nevezetességeit. A Kiskunmajsai Járási Hivatal is egy rendkívül színes és értékes kiállítást állított össze, és ezúton is szeretnénk megköszönni mindazon önkormányzatok, vállalkozások és magánszemélyek segítségét, akik termékeikkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!

A jó hangulatú eseményen számos szabadidős tevékenység mellett, több kategóriában elindított sportversenyek teremtettek lehetőséget arra, hogy a megye különböző pontjain élő tisztviselők személyesebb kapcsolatot alakítsanak ki egymással.

A rendezvény egyik színfoltja az un. „pompon verseny” volt, mely lényege, hogy verssel és zenés-táncos előadással lehet megmérettetni. Büszkeséggel tölt el minket, hogy immáron 4. éve a Kiskunmajsai Járási Hivatal ér el e számban kimagasló teljesítményt.

Összességében elmondható, hogy az esemény megvalósította fő célját, hogy az egymás mellett dolgozó személyek összetartó csapattá forrjanak, és ezáltal a hatékony ügyfélszolgálati munka megvalósulhasson.  Köszönjük a szervezést!


                                                                                                                dr. Kiss Melinda

                                                                                                                       járási hivatalvezető