Háztartási nagygépcsere pályázatról tájékoztatás

Ügyfélkapu szükséges a háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztókészülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek) cseréje pályázathoz

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatot hirdetett meg háztartási nagygépek - hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek, mosó-szárítógépek - új berendezésekre történő cseréjének támogatására.  A pályázaton magyar adóazonosító jellel, magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú természetes személyek vehetnek részt.

A támogatás vissza nem térítendő, mértéke a vásárlás időpontjában érvényes bolti ár 50%-a de legfeljebb a kategóriától függően 25.000 - 45.000 Ft közötti összeg lehet. Kizárólag a regisztrált kereskedők listáján szereplő eladótól vásárolt termékre kapható támogatás.

A pályázatot Bács-Kiskun Megyében 2017. augusztus  09. napján reggel 8 órától lehet benyújtani 2017.  augusztus 31-ig illetőleg a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

Fontos, hogy a pályázat kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújtható be ügyfélkapus azonosítást követően.  

Az ügyfélkaput a járási hivatalok kormányablak osztályain tudják igényelni és mindösszesen személyazonosító okmány ( személyigazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély)  és e-mail cím szükséges hozzá. Amennyiben nem rendelkeznek e-mail címmel, természetesen annak létrehozásában is segítséget nyújtunk.

Kérjük, hogy ügyfélkapuval kapcsolatos igényükkel forduljanak a Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Kiskunmajsai Járási Hivatal Kormányablak Osztályához, mely Kiskunmajsa, Bajcsy-Zsilinszky u. 10. sz. alatt található.

Sikeres pályázást kívánunk!   

 

                                                                                              Dr. Kállainé dr. Tóth Ildikó

                                                                                                      mb. hivatalvezető