2020. évi Erzsébet-program üdülési pályázatairól tájékoztatás

Megnyílt a pályázati felület a nagycsaládosok, a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok, az időskorúak és a fogyatékossággal élők számára az Erzsébet-program 2020-ban felhasználható, kedvezményes üdülésre.Pályázatot benyújtani kizárólag elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu oldalon lehet.


A jelentkezés feltétele a regisztrációt követően a szükséges adatok megadása a személyes profilban, valamint a „Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez” elnevezésű formanyomtatvány kitöltése és csatolása a profilhoz.


Regisztrációnak számít a korábbi pályázatok során létrehozott felhasználói fiók is, így visszatérő pályázók a korábbiakban létrehozott e-mail cím és jelszó páros használatával tudnak a felületen bejelentkezni és a felmerült változások frissítését követően pályázatot benyújtani.


Pályázatot benyújtani legkésőbb 2019. november 15-ig, vagy a létszámkeret kimerüléséig lehet.


A pályázatok elbírálásának és a nyertesek értesítésének időpontja: 2020. január 20.


A pályázat iránt érdeklődők a kiírást és a részletes pályázati feltételeket http://www.erzsebetprogram.hu  címen olvashatják, valamint a +36 (1) 88 44 111 telefonszámon, vagy Kormányablak Osztályunkon kérhetnek részletes tájékoztatást és segítséget.


Forduljanak hozzánk bizalommal.

 

                                                                                                                (Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)