A hivatalvezető

A Kiskunhalasi Járási Hivatalt dr. Tallós Bálint vezeti

 

 

A járási hivatalvezető bemutatása: Dr. Tallós Bálint 1966-ban született Baján. 1991-ben a József Attila Tudományegyetemen jogászként doktorált. 1991 és 1993 között a Kiskunhalasi Városi Ügyészségen fogalmazóként dolgozott, 1993-ban Harkakötöny, majd 2003-ban Pirtó jegyzőjének választották. 2009-től mostani kinevezéséig Tázlár és Pirtó Községek körjegyzője volt. Házas, két gyermek édesapja.

 

 

Tisztelettel köszöntöm a Kiskunhalasi Járási Hivatal weblapján!

 

E weblap tartalmával segíteni kívánunk Önnek a Kiskunhalasi Járási Hivatal felépítésének, ügyfélfogadási rendjének és az itt intézhető ügyek megismerésében.

 

Az itt olvasható információk meggyorsíthatják mindennapos ügyeinek intézését, tájékoztatást adhatnak az ügyintézéshez szükséges dokumentumok, igazolások, illetékek, fizetési lehetőségek és egyéb feltételek vonatkozásában, de tájékoztatást kaphat több olyan kérdéssel kapcsolatban is, melyek Önt is érinthetik.

 

A Hivatal dolgozóival együtt mindent megteszünk azért, hogy Hivatalunk intézkedéseit és ügyfélfogadási rendjét a szakszerűség, a törvényesség, az átláthatóság, az udvariasság, a gyors és hatékony ügyintézés, az ügyfélközpontúság jellemezze.

 

E célok elérésének egyik fontos része a tájékoztatás. Erre szolgál e webes felület.

 

Tisztelettel:

 

                                                                                                                               dr. Tallós Bálint

                                                                                                                                  hivatalvezető