Sikeresen szerepeltek a kalocsai kormánytisztviselők

 

Az előző évek nagy sikerére tekintettel a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal 2015. szeptember 4-én, pénteken, immár ötödik alkalommal rendezte meg az Összetartás Napját, amely a megye kormánytisztviselői közötti kollégális, baráti kapcsolatok erősítése mellett a közös sportolásra és kikapcsolódásra is lehetőséget biztosított.

 

A rendezvény helyszíne a tavalyi Összetartás Napjának is helyet adó kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidő Központ volt. A fontos esemény részeként sportversenyeket, ezen belül labdarúgótornát, tollaslabda-, asztalitenisz bajnokságot, kötélhúzó-, szkander-, petanque versenyt szerveztek. A pom-pom show, házi sütemények versenye, kézműves foglalkozások, játéksátor, tánctanítás, zenei műsorok és a sárkányhajózás mind-mind önfeledt kikapcsolódásra adtak lehetőséget.

 

A Kalocsai Járási Hivatal munkatársai ezúttal is kitettek magukért, csapatjáték kategóriában első helyezést értek el.

 

Férfi asztalitenisz egyéni versenyben Hajós Endre bizonyult a legjobbnak, ezzel egyéni aranyérmet szerzett. A résztvevők a küzdelmeket, játékokat követően jó hangulatban fogyasztották el a babgulyást, majd a kitűnő időben a kollégák között baráti beszélgetés következett.