Közlemény - áramszünet


A Kalocsai Járási Hivatal épületében (Kalocsa, Városház u.1.) 2014. augusztus 29-én, pénteken és 2014. szeptember 1-én, hétfőn végzett hálózatfejlesztési munkálatok miatt áramszünet lesz. Az áramszünet ideje alatt a Kormányablakban (Kalocsa, Városház u.1.) az okmányirodai feladatok ellátása szünetel, azonban általános információnyújtással és a határidős hiánypótlások átvételével tisztelettel állunk az Ügyfelek rendelkezésére.


Halaszthatatlan okmányirodai ügyekben – az áramszünet ideje alatt pénteken és hétfőn – a Kalocsai Járási Hivatal Solti Okmányirodai Ügyfélszolgálata (Solt, Béke tér 2.) meghosszabbított nyitva tartással 800 - 2000  között várja az ügyfeleket.


A Járási Hivatal Kalocsa Városház u. 1. szám alatti épületében elhelyezett Járási Gyámhivatal, Járási Építésügyi Hivatal, Járási Népegészségügyi Intézet, valamint a Törzshivatal (szociális és szabálysértési ügyek) az áramszünettel érintett napokon valamennyi ügycsoportban ügyeletet ellátó munkatárssal áll az ügyfelek rendelkezésére.


Az áramszünet ideje alatt felmerülő esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük,


dr. Bedics Andrea
hivatalvezető