Kormánytisztviselők Napja - SOLT


A Kalocsai Járási Hivatal  Solton ünnepelte a kormánytisztviselők napját

A Kalocsai Járásban döntően magasan képzett, megbízható, munkáját hivatásnak tekintő kormánytisztviselői kar szolgálja a járás lakosságát, intézményeit és vállalkozásait- mondta dr. Bedics Andrea, a Kalocsai Járási Hivatal vezetője július 1-jén, Solton a kormánytisztviselők, köztisztviselők napja alkalmából  a Járási Hivatal szakigazgatási szervei, egyes osztályai  munkatársai részére rendezett ünnepségen és szabadidős programon.

A járás második legnagyobb városába szép számmal érkező kormánytisztviselők közül többen családtagjaikat is magukkal hozták a katolikus egyház tulajdonában lévő szabadidős parkba, ahol Kalmár Pál Polgármester és Krausz Henrikné dr. fogadta a vendégeket. A parkban lévő tó partján vidám hangulatban elfogyasztott közös ebéd után a Járási Hivatal Solti Kirendeltségének munkatársai sétakocsikázásra invitálták kollégáikat, akik közül a legtöbben először jártak a város legmagasabb pontján, a kilátónál és a pincesoron, ahol a borosgazda munkatársak nedűit is sorra kóstolhatták.

Az igazi solti vendégszeretet abban is megmutatkozott, hogy a vendéglátók a kitűnő ebéd előtt és azt követően házi készítésű pogácsával,süteményekkel kínálták a földrajzi távolság miatt csak ritkán látott kollégáikat.

Ugyan bélyegző nem került a döntés utolsó lapjára, a kollegális hangulatban telt rendezvény résztvevői úgy határoztak, hogy  jövőre Kalocsa ad helyet a 2001 óta  ünnepelt közszolgálat napjának.

                                                                                                                              Zs.F.