Kormánymegbízotti elismerések a Kormányhivatal ünnepségén


Folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai munkájuk elismeréseként Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetője a megye más állami tisztviselői mellett kormánymegbízotti elismerésben részesítette Aszódi Tamásnét és Kocsis Lajosnét, a Kalocsai Járási Hivatal két munkatársát. A Munkaügyi Osztály, illetve a Kormányablak osztály állami tisztviselői a Kalocsai Járási Hivatal vezetőjének felterjesztésére, a Kecskeméten június 29-én megtartott központi ünnepségen vették át a kitüntetést.


A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal 25 elismerésben részesült állami tisztviselője méltatásakor a kormánymegbízott azt hangsúlyozta: a közigazgatási feladatok ellátása valamennyi szinten a magyar állampolgárok érdekeit szolgálja. A megújuló közigazgatásnak, a jó állam létrejöttének a magas szakmai színvonalon történő munkavégzés, az áldozatkész hozzáállás, a szakmai és hivatali „alázat” a záloga.

 

A személyre szóló laudációknál Aszódi Tamásnéról szólva elhangzott: hatósági szakügyintézőként 1999. február 1. óta folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú munkát végez a Kalocsai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán. Ügyfelei közé tartoznak a megváltozott munkaképességű álláskeresők, az ő ügyeik intézése fokozott empátiát, különleges bánásmódot és kitartást igényel. Feladatát ügyfélbarát, megértő személyiségének is köszönhetően az érintettek legnagyobb megelégedésére látja el. A közszolgálatban 18 éven át végzett szakmai munkája példamutató.

 

Legalább ennyi dicsérő szóval illették Kocsis Lajosnét, a Kormányablak Osztály munkatársát, aki 1994. novembere óta dolgozik a közszférában. Korábban önkormányzati területen látott el pénzügyi ügyintézői feladatokat, majd a járási hivatalok felállásától, 2013. január 1-jétől állami tisztviselőként is folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú munkát végez. Munkáját a nagy teherbírás, probléma megoldó képesség, az új kihívásoknak való megfelelés, a kollégáival való jó munkakapcsolat jellemzi. Segítőkész, megértő és lendületes személyiségével a szűkebb szakmai közösség elismerését is kivívta.

 

Mindkét kitüntetettnek gratulálunk, további munkájukhoz sok sikert, kitartás kívánunk!

 

elismerés

 

elismerés

 

csoportkép