VI. Összetartás Napja

 

 

 

 

 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a Járási Hivatalok részvételével immár hatodik alkalommal rendezte meg az Összetartás Napját 2016. szeptember 2-án a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidő Központban. A rendezvényt Kovács Ernő kormánymegbízott úr nyitotta meg köszöntőjével, jó sportolást, versenyzést és kikapcsolódást kívánt a résztvevőnek. Külön is megköszönte azoknak a járásoknak a bemutatkozását, amelyek a közigazgatási területükre jellemző értékeiket pavilonokban állították ki. A Járási Bemutatkozáson Baja, Bácsalmás, Jánoshalma, Kalocsa, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kiskőrös és Kunszentmiklós mutatta meg térségének kincseit.

 

 A Jánoshalmi Járási Hivatal egy rendkívül színes és értékes kiállítást mutatott be. A Rémi Önkormányzat dolgozói közfoglalkoztatási munka keretében újrahasznosított anyagokból: papírból, farmerból, műanyagból készítettek csodálatos dísztárgyakat, használati eszközöket, kiegészítőket.

 

A kiállításunkra Kovács Ernő kormánymegbízott úr és dr. Zombor Attila főigazgató úr is ellátogatott. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Rémi Önkormányzatnak és azoknak a magánszemélyeknek a segítségét, akik kézműves termékeikkel, munkájukkal hozzájárultak a bemutató sikeréhez!

 

A jó hangulatú rendezvényen számos szabadidős tevékenység, süteménysütő-, ügyességi- és sport verseny lehetőséget adott arra, hogy Bács-Kiskun Megye Kormányhivatalának állami tisztviselői megismerjék egymást, illetve személyesebb kapcsolatot alakítsanak ki kollégáikkal.

 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal VI. Összetartás Napján láthatóan minden résztvevő felszabadultan érezte magát. Köszönjük a Jogi és Koordinációs Főosztály munkatársainak a rendezvény megszervezését!

                                                                                         

 

                                                                                                              Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna

                                                                                                                                     hivatalvezető