Ügyfélfogadási szünet lesz a jánoshalmi a Kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormányablak a Jánoshalma Béke tér 1. szám alól a Jánoshalma, Kölcsey u. 12. szám alá költözik, ezért az ügyfélfogadás szünetel 2021. március 11. és március 29. közötti napokon. 2021. március 30. napjától az ügyintézés a Kölcsey utcában folytatódik.


 


A szünet ideje alatt kérelmeiket benyújthatják Baján, a Deák Ferenc utca 11-13. szám alatti kormányablakban, valamint – szintén a közeli ügyfélszolgálatok közül – Bácsalmáson (Gróf Teleki u. 4-8.) és Kiskunhalason (Szilády Áron u. 19.) is. Beadványaikat bizonyos ügytípusok esetében az érintett napokon elektronikusan, e-papíron keresztül is be tudják nyújtani.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kormányablakokban csak időpontfoglalással lehet ügyeket intézni. Időpontot foglalhat a 1818 kormányzati ügyfélvonalon, a Központi Időpontfoglaló internetes alkalmazásban és a https://idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon keresztül.

 

További információ a Jánoshalmi Járási Hivatal alábbi telefonszámán kérhető: Jánoshalma, Kölcsey F. utca 12. Tel. 77/795-270

 

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

 

 

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)