Tanácskozás a járáshoz tartozó önkormányzatok vezetőivel

 

 

2017. május 16-án 9 órára a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jánoshalmi Járási Hivatala megbeszélésre hívta a jánoshalmi járáshoz tartozó önkormányzatok vezetőit, a közfoglalkoztatás települési szervezőit, adminisztrátorait.

 

Első napirendként Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna járási hivatalvezető szóbeli tájékoztatást adott a Jánoshalmi Járási Hivatal új feladatairól és minden önkormányzat írásbeli tájékoztatókat is átvehetett.  

 

A második napirend előadója Mészáros Pongrác Foglalkoztatási Osztály osztályvezető és Szabó Viktória közfoglalkoztatási szakügyintéző voltak.

A fő téma a közfoglalkoztatási programok szervezése, dokumentálása, ezzel kapcsolatos aktuális feladatok, elszámolások benyújtása, valamint a 2017. szeptember 15 napjára Jánoshalmára tervezett megyei közfoglalkoztatási kiállítás szervezése volt. 

 

A Jánoshalmi Járási Hivatal és Jánoshalma, Borota, Kéleshalom, Mélykút, Rém önkormányzatai közösen - a Járási Szüreti Expó egyik programjaként - már három alkalommal megszervezték a járási közfoglalkoztatási kiállítást, amely évről-évre színvonalasabb lett, a közös munka elismerése, hogy 2017. évben ehhez a kiállításhoz kapcsolódva a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetése kezdeményezte, hogy Jánoshalmán kerüljön megrendezésre a Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítás.

 

Örülünk annak, hogy a megyei rendezvény 2017. évben a jánoshalmi járás területén kerül megszervezésre.  

 

A mellékelt kép a rendezvényen készült.

 

                                                          

 

                                                          Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna hivatalvezető

                                                                 Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

                                                                          Jánoshalmi Járási Hivatala