Tájékoztatót tartott a Bács-kiskun megyei toborzó csoport Jánoshalmán

 

 

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség határvadász Bevetési Osztályainak állományába járőrtárs beosztásba.

A Bács-kiskun megyei toborzó csoport 2017. július 18-án a Jánoshalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály épületében várta az érdeklődőket. A megjelentek személyesen kaphattak tájékoztatást a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről a szolgálatellátás részleteiről. A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várják. A felvételt nyert pályázók először moduláris képzésen vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést szereznek. A résztvevők a sikeres vizsgákat követően próbaidő kikötésével kerülhetnek a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába. Az őr-, járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a Határvadász Bevetési Osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt. Az előadás után az érdeklődők közvetlenül tehették fel az előadóknak a kérdéseiket.

A jelentkezőket továbbra is várják, képzéssel kapcsolatban kérhetnek tájékoztatást valamennyi rendőrkapitányság, rendőrőrs vagy határrendészeti kirendeltség munkatársaitól, illetve a rendőrség honlapján - www.police.hu - is megtalálható minden fontos információ döntésük meghozatalához.