Szüreti rendezvényen a Hivatal

2019. szeptember 13-14-én, immár hatodik alkalommal került megrendezésre Jánoshalmán a Szüreti Expo. Az eseményen a Jánoshalmi Járási Hivatal szervezésében a Járási Közfoglalkoztatási Kiállítást is megtekinthették az érdeklődők, akik emellett szüreti ételeket is kóstolhattak.

 

A rendezvényen Taskovics Péter, a szakképző iskola főigazgatója, Kovács Ernő kormánymegbízott, valamint Czeller Zoltán polgármester és Farkas László a NAK Bács-Kiskun Megyei Alelnöke köszöntötte a kiállítókat és érdeklődőket, a járás önkormányzatai pedig bemutatták a településeken folyó értékteremtő munkát.

 

A Járási Hivatal kiállítóként is jelen volt a rendezvényen. A legkisebbeket édességgel és a Járási Gyámhivatal munkatársai által készített kifestő lapokkal várták, de készültek a járási hivatal munkájával kapcsolatos Járási Totóval is. A hibátlanul kitöltött totók közül hét nyertest sorsoltak, akik helyi vállalkozók által felajánlott nyereményeket vehettek át: Papp Jácint, Mészáros Zénó, Szakál Lajos, Maráczi László, Horváth Mónika, Kákonyi Ferenc, Szabó Regina.

 

A helyszínen végig megtalálható volt a kormányablak busz, így az érdeklődők mindkét napon igénybe vehették annak szolgáltatásait.

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)