Rendelkezzen Velünk!

 

 

Már akár egy egyszerű telefonhívással is készíthetünk meghatalmazásokat az okmányirodai vagy a kormányablakos ügyintézéshez a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) új fejlesztésének köszönhetően. Az úgynevezett telefonkódos elektronikus azonosítás bevezetésével több, mint 80 ügytípushoz, többek között a gépjárművel, útlevéllel és a személyi igazolvánnyal kapcsolatos ügyekhez kapcsolódóan adhatunk telefonon meghatalmazásokat, amelyekhez immár sem tanúkra, sem papíralapú formanyomtatványokra nincs szükség. A telefonos ügyintézés feltétele mindössze annyi, hogy az állampolgárok egy alkalommal egy okmányirodában vagy kormányablakban személyesen igényeljenek egy egyedi azonosító számsort, és hozzájáruljanak, hogy telefonon is intézhessék ügyeiket.

 

Új ügyintézését segítő szolgáltatásaink segítségével már elektronikusan is


  • készíthet meghatalmazásokat,
  • és biztonsága érdekében bankszámlakivonathoz hasonló értesítéseket kérhet közigazgatási ügyintézéseiről.


Számos, az ügyintézést gyorsabbá és egyszerűbbé tevő szolgáltatás vált elérhetővé Ön számára is.


  • A Telefonos Azonosításnak köszönhetően már akár egy telefonhívás keretében is tehet meghatalmazást okmányügyekben.
  • A Rendelkezési Nyilvántartás segítségével lehetősége nyílik akár interneten akár  telefonon keresztül is - amely Önnek megfelelőbb - meghatalmazásokat készíteni több mint 90 okmányirodai ügytípus intézéséhez, papírok és tanúk nélkül.
  • Annak érdekében, hogy adataival semmiképp se történhessenek visszaélések, a rendszeres bankszámlakivonathoz hasonló, úgynevezett Időszaki Értesítést is kérhet  e-mail címére az Önnel kapcsolatos ügyintézésekről.

 

Bővebb információért kérjük, látogasson a Jánoshalmi kormányablakba, vagy a a www.kekkh.gov.hu/Rendelkezes oldalra, a szolgáltatásokkal kapcsolatosan felmerülő gyakori kérdések megtalálhatóak a www.kekkh.gov.hu/Rendelkezes/gyik linken.

 

 

Reméljük, hogy szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy kényelmesebben intézhesse hivatalos ügyeit!

 

 

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Jánoshalmi Járási Hivatal Kormányablak