Munkáltatói fórum MUNKAHELYTEREMTÉS 2017 CIMMEL

 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jánoshalmi Járási Hivatala a 2017. augusztus 24-én az Imre Zoltán Művelődési Központban Munkáltatói Fórumot tartott.

A Jánoshalmi Járási Hivatal vezetője Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna köszöntötte a munkáltatók megjelent képviselőit.

Ezt követően Bányai Gábor országgyűlési képviselő tartott tájékoztatót és felhívta a megjelentek figyelmét a pályázati lehetőségek kihasználására, fejlesztési lehetőségekre a jánoshalmi járás területén.

A BKMKH Foglalkoztatási Főosztály munkatársa Karáné Borbély Csilla ezt követően mutatta be a mikro-, kis- és középvállalkozások részére meghirdetett munkahelyteremtő beruházási pályázatot.

A pályázat célja új munkahelyek létrehozása, meglévő munkahelyek bővítése, területi különbségek csökkentése, térségi felzárkóztatás, helyi gazdaság megerősítése, hátrányos helyzetű álláskeresők foglalkoztatásának ösztönzése kiegészítő támogatással.

A szakügyintéző tájékoztatást adott arról, kik nyújthatnak be pályázatot. Ismertette, mire pályázhatnak a vállalkozások, mekkora támogatást igényelhetnek, milyen kiegészítő támogatásban részesülhetnek. Ismertette a pályázat benyújtásának a határidejét, módját és a pályázat értékelésének menetét.

A rendezvényen részt vevők írásos emlékeztetőt is kaptak a pályázattal kapcsolatos tudnivalókról.

 

A mellékelt link tartalmazza a pályázati felhívást és a  szükséges dokumentációkat.

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/10-milliard-forintos-munkahelyteremto-program-indul-a-kkv-knak

 

Bács-Kiskun megyei beruházások esetén érdeklődni, valamint a pályázatot az alábbi címre kell megküldeni:

 

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Foglalkoztatási Főosztály

6000 Kecskemét, Klapka u. 34. 2/205.sz.

 

 

Pályázatok beküldési határideje: 2017. augusztus 01-től 2017. szeptember 15-ig.

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Jánoshalmi Járási Hivatala)