Még lehet jelentkezni az álláslehetőségekre

Mélykúton a HUNENT Zrt. vízi szárnyas feldolgozó üzeme munkavállalókat keres. 2021. június 17-én és július 22-én Jánoshalmán, az Imre Zoltán Művelődési Központban kaptak tájékoztatást a jelenleg is álláskeresőként nyilvántartott ügyfelek a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jánoshalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya közreműködésével. A rendezvényre a járás területéről a jelenleg is álláskeresőként nyilvántartott ügyfelek kaptak névre szóló meghívást.

Az üzem képviseletében Bögre Izabella, a HUNENT Zrt humánpolitikai vezetője tartott a munkavállalási lehetőségekkel kapcsolatos tájékoztatót.

Bevezetőjében elmondta, hogy a cégcsoport a legkorszerűbb rendszerben, vertikális integrációban folytatja tevékenységét, a napos baromfi keltetését, nevelését és feldolgozását. Ezáltal biztosított a nyomon követhetőség az alapanyagtól a végtermékig.

Az előadó részletesen bemutatta a különböző munkafolyamatokat, az egyes munkaművelet humánerőforrás igényét, ismertette azokat a folyamatokat, ahogyan eljut a beérkező élő áru konyhakész állapotban a kereskedelembe vagy a hűtő tárolóba. Tájékoztatott a munkabérezésről, személyi juttatásokról, kitért a munkarendre, lépcsőzetes munkakezdés szükségszerűségére. Tájékoztatta a jelenlévőket, a nyári diákmunka lehetőségről is, amelyre várják a diákok jelentkezését.

 

Jelenleg a következő álláshelyekre lehet jelentkezni:

Mélykút:

  • egyszerű ipari foglalkozású (betanított munka)
  • húsfeldolgozó
  • targoncavezető
  • villanyszerelő


Kiskunhalas:

  • egyszerű ipari foglalkozású ( betanított munka)
  • húsfeldolgozó


Érdeklődni és jelentkezni az alábbi telefonszámon és e-mail címen van lehetőség:

tel: 77/499-490 

email: allas@hunent.hu