Kormányablak ügyintézői bizonyítványok átadása

2021. december 9-én, a jánoshalmi kormányablakban két kormányablak ügyintézői képzésen végzett kolléga vehette át bizonyítványát.

 

A KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002  azonosító számú,  „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt Projekt keretein belül valósult meg a kormányablak ügyintézői képzés VI. üteme, melynek elérkeztünk a bizonyítvány átadásához.

A képzés keretében a hallgatók széles körű szakmai tudásra tehettek szert, hisz immáron több mint 2500 ügyfajtát intézhetünk a kormányablakokban.

A képzés két részből állt,  közszolgálati továbbképzési részből, amelynek megszervezéséért a Nemzeti Közszolgálati Egyetem felelt, valamint Munkába illesztő képzésből amelynek lebonyolítását a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal végezte.

Minden kormányablak osztály esetében ügyfélszolgálati mentorok segítették a gyakorlati szakmai ismeretek megszerzését.

 

Járási Hivatalunk részéről 2 fő tett sikeres vizsgát és szerzett bizonyítványt, aki ünnepélyes keretek között vehette át a dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára által adományozott oklevelet 2021. december 9-én. A megrendezett bizonyítványátadó ünnepségen Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna járási hivatalvezető asszony a himnusz elhangzását követően mondott köszöntő beszédet és kollégái jelenlétében átnyújtotta a bizonyítványt.

 

A sikeres vizsgához és a bizonyítvány átvételéhez szeretettel gratulálunk.

 

 

 

 

 (Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)