Jövőd a tét! 2021

Kedves Érdeklődő!

 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a sikeres „Jövőd a tét!” Pályaválasztási Kiállítással idén a COVID-19 vírushelyzet miatt, rendhagyó módon online jelentkezik.

 

A rendezvény mindenkori célja, hogy a kiállításainkon rendszeresen megjelenő középfokú oktatási intézmények képzési kínálatát, az iskola sajátos hangulatát, az oktatási rendszerükben rejlő lehetőségeket az érdeklődő 7-8. osztályos iskolás tanulóknak, szüleiknek és minden érdeklődőnek bemutassák, diákjaik és tanáraik közreműködésével. Az élő helyszínek, izgalmas standok helyett most a honlapunkon lehet ismerkedni azokkal az iskolákkal, akik beküldték hozzánk felvételi tájékoztatójukat, képeiket, valamint szakma- és iskola bemutató filmjeiket.

 

„Suli kereső” menüpontban a „Válasszon iskolát” legördülő menüpontjában találhatóak az adatlapjukat beküldő tanintézmények. Lehetőség van a „Válasszon települést” menüpontban megjelölni a keresett várost, majd a „Válasszon iskolát” legördülő menüben jelennek meg az adott helységben található iskolák.

 

Böngéssz! Informálódj! Válassz!

 

A galériák, bemutatkozások, felvételi tájékoztatók és kisfilmek közelebb visznek a döntésedhez, a „Suli kereső” pedig „útbaigazít”. A linkgyűjtemény igazi kincsesláda: rátalálhatsz benne fontos honlapokra, pályaválasztási tanácsadásban segítséget nyújtó intézményekre, egyes honlapokon önismereti kérdőíveket is kitölthetsz, olvashatsz az új iskolarendszerről, és remek szakmabemutató filmeket nézhetsz.

 

A honlapunkon elérhető középfokú oktatási intézmények száma nem teljeskörű!

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)