Hogyan foglalhat időpontot a jánoshalmi kormányablakba?

Előzetes időpontfoglalásra a kormányablakba ügyfélfogadási időben lehetőség van a 77/795-294-es telefonszámon vagy személyesen.

 

Interneten keresztül történő időpontfoglalásra a Központi Időpontfoglaló Alkalmazás (KIA) segítségével a https://idopontfoglalo.kh.gov.hu felületen, Ügyfélkapun bejelentkezve van lehetőség.

 

Amennyiben az ügyfél nem rendelkezik Ügyfélkapuval, úgy az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra történhet.

 

 A Központi Időpontfoglaló Alkalmazás (KIA) országosan egységesen biztosítja az online időpontfoglalás lehetőségét a kormányablak ügyek tekintetében.

 

Az Ügyfélkapuba történő belépést követően első lépésként ki kell választani azt a kormányablakot, ahová időpontot szeretne foglalni az ügyfél. Ezután van lehetőség az ügykör megjelölésére. A rendszer újítása, hogy szolgáltatás halmazon (pl. személyi igazolvány) belül először feladatkört (pl. polgárok személyi adataival és lakcímével kapcsolatos feladatok) végül az adott ügykört (pl. állandó személyazonosító igazolvány kiadása iránti kérelem) lehet kiválasztani. Amennyiben az ügykör kijelölésre került a következő ablakban a rendszer által felajánlott időpontok közül van lehetőség lefoglalni az ügyfél számára legmegfelelőbbet. Végül az ügyfél adatainak (e-mail cím, név, telefonszám) megadását követően véglegesíthető a foglalás.

 

A foglalt időpont előtt 10 perccel érdemes a kormányablakban megjelenni, ahol az ügyfélhívó képernyőjén az e-mailben kapott sorszám megjelenése után a megfelelő pulthoz kell fáradni.


A Jánoshalmi Járási Hivatal Kormányablak Osztályát felkeresni szándékozó ügyfeleinknek is ajánljuk az ügyfélkiszolgálás kiszámíthatóságát és gördülékenyebbé tételét biztosító szolgáltatást, hiszen néhány kattintással biztosítani tudják maguknak a várakozás nélküli ügyintézést.

 

BKMKH Jánoshalmi Járási Hivatala