Hivatalunk is ott volt a Jánoshalmi Szüreti Napokon

A Jánoshalmi Járási Hivatal idén sem csupán résztvevőként, hanem szervezőként is részt vett a hetedik szüreti rendezvényen Jánoshalmán. A szeptember 17-18-i esemény színes programokat kínált az érdeklődőknek: szüreti ételek kóstolója, színpadi attrakciók, kiállítások és különféle játékok várták a vendégeket.

 

Hivatalunk kiállítóként is bemutatkozott: ügyfél tájékoztatókkal, a munkánkról készített bemutatókkal készültünk. A legkisebbeket édességgel és a Járási Gyámhivatal munkatársai által készített képes kifestő lapokkal vártuk, az idősebb korosztály tagjai pedig a munkánkkal kapcsolatos kérdésekre válaszolhattak a JÁRÁS TOTÓ kitöltésével, amely nagyon népszerűnek bizonyult. A 133 db hibátlanul kitöltött totó közül 15 nyertest szeptember 21-én egy a kormányablakban ügyfélként megjelenő hölgy sorsolt ki.


Szintén hivatalunk szervezésében Járási Közfoglalkoztatási Kiállítást is megtekinthettek a látogatók. Ezúton is köszönjük a járás önkormányzatainak, hogy bemutatták a településeken folyó munkát és az elért eredményeket. Nagyon sokan voltak kíváncsiak a közfoglalkoztatásban zajló értékteremtő munkára.


A főzőversenyeken a kezdetektől részt vesz csapatunk, így idén már hetedszer indultunk a töltöttkáposzta-főző versenyen a kiváló szakácsokból álló kollégákkal. Bár dobogós helyezést ezúttal nem értünk el, a közös munka, a csapatban töltött idő és a gazdag programok kárpótolták a kollégákat.


A díjakat a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, a Stílus üzlet és Ferencz Andrásné vállalkozók ajánlották fel, ezúton is köszönjük nekik.


A Jánoshalmi Szüreti Napok rendezésben partnerünk volt a Jánoshalmi Gazdakör, Jánoshalma Város Önkormányzata és a Szakképző iskola, ezúton is köszönjük nekik az együttműködést és a segítséget, továbbá köszönöm a Járási Hivatal munkatársainak az áldozatos és lelkiismeretes munkát.


            

 

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)