Hivatalunk az ötödik szüreti rendezvényen

2018. szeptember 14-15 között megrendezésre került városunkban az ötödik járási „Szüreti expo”. A rendezvényen a szakképző iskola főigazgatója Taskovics Péter, Kovács Ernő kormánymegbízott és Bányai Gábor országgyűlési képviselő, Czeller Zoltán polgármester és Gáspár Ferenc a NAK Bács-Kiskun Megyei Elnöke köszöntötte a kiállítókat és érdeklődőket.

Délben szüreti ételek kóstolója volt, amely után mindenki megtekinthette a szakképző iskola udvarában és termeiben a számtalan kiállítást.

Pénteken és szombaton is gazdag színpadi program szórakoztatta a közönséget.

 

 

Mindkét napon igénybe vehették a látogatók a kormányablak busz szolgáltatásait. A buszban a személyi igazolvánnyal kapcsolatos ügyintézés volt a legjellemzőbb, de szép számban előfordult diákigazolvány igényléssel, lakcímigazolvánnyal, vezetői engedéllyel, ügyfélkapuval kapcsolatos ügy is. Nagyon sokan érdeklődtek szociális, egészségbiztosítási és családtámogatási ügyekben.

 

 

A szombati napi program során miközben a finom töltött káposzta főtt a bográcsokban kulturális programok zajlottak a színpadon.

Köszönjük a két napon fellépők színvonalas előadásait.

A Járási Hivatal kiváló szakácsokból álló csapata Ádám Zoltán, Szalmáné Gunda Edit, Bogdán József és Hrovatinné Szakál Éva, Kohl Márton a Járási Hivatal kollégái számára (60 fő kolléga és családtagok) töltött káposztát főzött, amely nagyon finomra sikerült. Bár dobogós helyezést nem értünk el, a csapatban töltött idő és a gazdag program a szép időben kárpótolta a kollégákat.

 

A Járási Hivatal szervezésében Járási Közfoglalkoztatási Kiállítást is megtekinthettek a látogatók. Köszönjük a járás önkormányzatainak, hogy bemutatták a településeken folyó munkát és elért eredményeket.

 

 

A Járási Hivatal is kiállító volt a rendezvényen a Hivatal munkájáról készített bemutatóval, ügyfél tájékoztatókkal. A legkisebbeket édességgel és a Járási Gyámhivatal munkatársai által készített képes kifestő lapokkal vártuk.

 

 

 

A Járási Hivatal munkájával kapcsolatos kérdésekre lehetett válaszolni a JÁRÁS TOTÓ kitöltésével, amelyet a kiállítás látogatói nagy lelkesedéssel töltöttek. A 119 hibátlanul kitöltött totó közül 10 nyertest a 2018. szeptember 18-án a kormányablakban ügyfélként megjelenő Szarvas Ágnes pedagógus sorsolt ki.

 

A nyertesek a következők lettek:

  1. díj: Horváth Gergő
  2. díj: Kulisics Csilla
  3. díj: Ádám Ferencné
  4. díj: Gazdag László
  5. díj: Kovács Gyula
  6. díj: Novák Nikoletta
  7. díj: Keresztes László
  8. díj: Gál Orsolya
  9. díj: Virág Attila
  10. díj: Fejes Mihályné

A díjakat a Stílus üzlet és Ferencz Andrásné vállalkozó ajánlották fel, ezúton is köszönjük nekik.

 

Az expo rendezésben partnerünk volt a Jánoshalmi Gazdakör, Jánoshalma Város Önkormányzata és az AM ASZK (közismert nevén: Szakképző iskola), ezúton is köszönöm nekik, hogy a szervezés során eredményesen együtt tudtunk dolgozni.

 

Köszönöm a Járási Hivatal munkatársainak lelkiismeretes munkáját, minden kolléga lelkesen segített pénteken és szombaton a kormányablak busznál, a főzésben, vagy a járási standnál tájékoztatta a látogatókat.

 

Az időjárás is kedvező volt számunkra, színvonalas kulturális programokat és kiállításokat láthattunk, járási képzőművészek tevékenységét csodálhattuk meg, ezért sikeresnek ítélem meg az ebben a formában ötödik alkalommal megszervezett rendezvényt.

 

Jánoshalma, 2018-09-20.

 

Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna hivatalvezető

BKMKH Jánoshalmi Járási Hivatala