Határvadászokat keresnek!

 

 

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség határvadász Bevetési Osztályainak állományába járőrtárs beosztásba.


A Bács-kiskun megyei toborzó csoport 2016. október 13-án a Jánoshalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának szervezésében a Foglalkoztatási Osztály Jánoshalma Kölcsey u. 12. sz. épületében várta az érdeklődőket.

 

A megjelent érdeklődők személyesen kaphattak tájékoztatást a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről a szolgálatellátás részleteiről.

 

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várják. A felvételt nyert pályázók először moduláris képzésen vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést szereznek.

 

A résztvevők a sikeres vizsgákat követően próbaidő kikötésével kerülhetnek a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába. Az őr-, járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a Határvadász Bevetési Osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt.

 

A tájékoztató előadás után az érdeklődők közvetlenül tehették fel az előadóknak a kérdéseiket.

 

A jelentkezőket továbbra is várják, a képzéssel kapcsolatban kérhetnek tájékoztatást valamennyi rendőrkapitányság, rendőrőrs vagy határrendészeti kirendeltség munkatársaitól, illetve a rendőrség honlapján - www.police.hu - is megtalálható minden fontos információ döntésük meghozatalához.

 

 

                                                                                              BKMKH Jánoshalmi Járási Hivatala