Fájdalommal emlékezünk kolléganőnkre

 

 

 

Fájdalommal tudatjuk, hogy a Jánoshalmi Járási Hivatal szociális ügyintézője, Abonyi Lászlóné Anita kolléganőnk 2021. február 25-én elhunyt.


Anita a járások munkájának megkezdésekor 2013. január 1-jén Rém Község Polgármesteri Hivatalától áthelyezéssel került a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jánoshalmi Járási Hivatalához szociális ügyintéző-települési ügysegéd munkakörbe.


Mindenki szerette, jó kedélyű, közvetlen és jó szándékú, segítőkész volt kollégákhoz, ügyfelekhez egyaránt. Feladatai elvégzése során pontos, precíz, igényes munkára, a hatályos jogszabályok maradéktalan betartására törekedett. Az új dolgozók betanításában, hosszabb ideig távollevő munkatársak helyettesítésében aktív szerepet vállalt, a nehezebb feladatok megoldására önként jelentkezett.


A közigazgatás iránti rátermettségét, elhivatottságát támasztja alá, hogy szakmai munkáját mindig magas színvonalon végezte.


Jó kommunikációs és tárgyalókészsége, problémamegoldó képessége által, - mint ügyintéző, és mint települési ügysegéd - az ügyfeleknek maximális tájékoztatást, segítséget nyújtott.


Abonyi Lászlóné munkája minden alkalommal kivételes volt. 2017. évben kormánymegbízotti elismerésben is részesült.


Magánéletében, családjában is példamutató életet élt.


Emlékét szeretettel és tisztelettel őrizzük.

 

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)