Egyeztetés az önkormányzatokkal közfoglalkoztatásról

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jánoshalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya 2018. március 28. napjára Járási közfoglalkoztatási tanácskozásra hívta a jánoshalmi a járáshoz tartozó önkormányzatok vezetőit, polgármestereket, a közfoglalkoztatás települési szervezőit, közfoglalkoztatási programok adminisztrációját végző kollégákat.

 

Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna hivatalvezető köszöntötte a résztvevőket és ismertette a járási hivatal feladataival kapcsolatos aktuális tudnivalókat, azok változását 2018. évtől.

 

Ezután Mészáros Pongrác osztályvezető ismertette a közfoglalkoztatási programok végrehajtásának ellenőrzésével kapcsolatos szabályokat.

 

 

Szabó Viktória közfoglalkoztatási szakügyintéző a programok elszámolásával kapcsolatos ismereteket osztotta meg a hallgatósággal.

 

Kissné Tóth Renáta Tóth Renáta GINOP 6.1.1 ügyintéző a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzések szervezéséről adott tájékoztatást, Molnár Lászlóné OFA mentor a közfoglalkoztatásból a versenyszférába közvetítési munka eredményeiről és nehézségeiről beszélt, mindketten kérték a közfoglalkoztatók segítségét az eredményes munkájukhoz.

 

Az előadások után a résztvevők kérdéseket tehettek fel és kötetlen beszélgetés formájában a felmerült kérdések megválaszolásával zárult a rendezvény.

 

  

 Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Jánoshalmi Járási Hivatala