A Jánoshalmi Járási Hivatal tájékoztatója a Mozgáskorlátozottak Jánoshalmi Egyesületének ülésén

 

 

A Mozgáskorlátozottak Jánoshalmi Egyesülete 2016. március 8. napján tartotta soron következő taggyűlését az Imre Zoltán Művelődési Központban, melyre meghívást kapott a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jánoshalmi Járási Hivatala. A jelenlevők először megtárgyalták a társadalmi szervezet működéséhez kapcsolódó napirendeket. Ezt követően Gundáné Török Terézia elnök felkérte Farkas Margit hivatalvezető-helyettest előadásának megtartására.

 

 

 

Farkas Margit bemutatta a BKMKH Jánoshalmi Járási Hivatal szervezeti felépítését. A Hatósági és Gyámügyi Osztály, a Foglalkoztatási Osztály feladat- és hatáskörét. A Kormányablakban intézhető fontosabb új ügytípusokat. A Járási Hivatal által 2013. óta megrendezett lakossági fórumokat, különböző rendezvényeket ismertette a résztvevőkkel.

 

 

 

Ezután Nőnapi köszöntéssel zárult a rendezvény. A Hivatalunkról szóló tájékoztató megtartására nagy örömmel tettünk eleget. A hallgatóság bepillantást kaphatott a BKMKH Jánoshalmi Járási Hivatala életéről és ott folyó munkáról.

 

                                                                      Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

                                                                             Jánoshalmi Járási Hivatala