A Jánoshalmi Járási Hivatal rendszeresen és szívesen fogad gyermek csoportokat

A jánoshalmi Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola 43 fő végzős tanulója 2018. október 13-án a Jánoshalmi Járási Hivatalba és a Kormányablakba látogatott.

 

Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna hivatalvezető fogadta a fiatalokat és a hivatal munkájáról készült diák levetítésével tájékoztatta őket a Járási Hivatal munkájáról, a fontosabb ellátott feladatokról.

Elmondta, hogy 2013. január 1-től kezdték meg munkát, amely idő eltelte óta az ellátott feladatok száma folyamatosan emelkedett. A kollégák munkájukkal Jánoshalma, Mélykút, Borota, Rém és Kéleshalom lakosait szolgálják elsősorban, de a Kormányablak az egész ország területéről, esetenként külföldről is fogad ügyfeleket.

 

 

A Kormányablakban Raffai Julianna osztályvezető asszony tájékoztatta a gyerekeket.

 

 

A fiatalok érdeklődéssel hallgatták az elmondottakat, megismerkedhettek a sorszámhúzással, láthatták hogyan szólítják az ügyfeleket, fényképeznek, melyik ablaknál milyen feladatokat végeznek az ügyintézők.

 

A járási hivatalban előzetes időpont egyeztetés után rendszeresen szívesen fogadunk diák csoportokat és nyári gyakorlatos diákokat.

 

Jánoshalma, 2018-10-15.

 

Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna hivatalvezető

BKMKH Jánoshalmi Járási Hivatal