Képzési Kiállítás és Állásbörze

A Kecskeméti Szakképzési Centrum és a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. 2015. november 9-10-én rendezi meg kulturális központban  (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.) a szakképző intézmények és partnereik

 

Képzési Kiállítását és Állásbörzéjét.

 

A szakképző iskolák mellett több mint 20 gazdasági vállalkozás vesz részt a kiállításon. Többek között a rendezvényen való megjelenését jelezte a KNORR BREMSE Kft., a Phoenix Mecano Kft., a Mercedes- Benz Manufacturing Hungary Kft., a RÖSCH Mode Kft., a Bács-Kiskun Megyei Kórház, a Sheraton Hotel és a Gerébi Kúria.

Kiállításon részt vesz a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya  és a munkaerő-közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozó Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. kecskeméti irodája.

 

A rendezvényhez kapcsolódóan, a Bács-kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya megtartja az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében megvalósuló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 5.2.1-14-2015-00001 munkaerő-piaci program megnyitóját, amelyre november 9-én 11.00 órakor kerül sor . A program a 25 év alatti fiatalok elhelyezkedésének segítését és elhelyezkedési esélyeinek növelését tűzte ki céljául.

 

A rendezvényt ajánljuk felnőtteknek, és érettségi előtt álló fiataloknak, de nyolcadik osztályt most végző tanulóknak is.

 

Jöjjön el és tájékozódjon felnőtteknek 2016. februárjától kínált szakmákról.

 

Jogszabályi változásoknak köszönhetően  esti tagozaton a  második szakma megszerzése is ingyenes!

 

Soha nem látott lehetőséget kínálunk azoknak a felnőtteknek, aki munkanélküliek és nem rendelkeznek szakképesítéssel, vagy a meglévő szakmájukkal nem tudnak munkát találni. De ajánljuk azoknak is, akik úgy gondolják, hogy második szakmával könnyebben tudnak elhelyezkedni, vagy jelenlegi munkájukat megtartani.

 

A kiállító iskolák  40 szakmában hirdetnek felnőtteknek felvételi lehetőséget.

 

Nézze meg a kiállítást és jelentkezzen második szakmára!

 Jöjjön el és hívja ismerőseit is!

 

A rendezvény 2015. november 9. és 10-én 10.00 órától 18.00 óráig látogatható.

A képzési kiállítás és állásbörze megnyitója: 2015. november 9. 10.00 óra