A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal „GINOP 5.1.1-15 Út a munkaerőpiacra” és a „GINOP 5.2.1-14 Ifjúsági Garancia”című kiemelt projektjeinek AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

„GINOP 5.1.1-15 Út a munkaerőpiacra” és a „GINOP 5.2.1-14 Ifjúsági Garancia”

című kiemelt projektjeinek

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

Magyarország területén hatósági képzés megkezdésére és folytatására jogosult képzést folytató intézmények jegyzékének összeállításához.

 

 

Támogatható képzések köre: "C" kategória - Tehergépkocsi – vezető és "C+E" kategória - (C kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény) és Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány - Tehergépkocsi-vezetői alapképzés és Felkészítés a teherszállítás során alkalmazott infokommunikációs eszközök használatára és Gyakorlati felkészítés nyergesvontató vezetésére.

 

Jelen ajánlattételi felhívás során a „GINOP 5.1.1-15” és a „GINOP 5.2.1-14” projektekben (továbbiakban: Projekt) az Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatallal (továbbiakban: Kormányhivatal) együttműködő cégeknél, vállalatoknál nagyobb létszámú bővítésben érintettek számára szervezett hatósági képzés lefolytatására lehet ajánlatot benyújtani.

 

Benyújtási határidő: 2015. december 14. A részletes ajánlattételi felhívás letöltéséhez kattintson a mellékelt linkekre.

 

Kecskemét, 2015. november 27.

 

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály