Ügyfélfogadás rendje

Családtámogatási ellátás, fogyatékossági támogatás iránti kérelmek a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Nyugdíjbiztosítási Főosztály Családtámogatási Osztályhoz az alábbi módon juttathatóak el:

 

1. Írásban

a. postai úton a 1919 Budapest postacímre feladott postai küldemény formájában;

b. ügyfélkapu regisztrációval rendelkező ügyfelek elektronikus úton  az  epapir.gov.hu  vagy  az eugyfel.allamkincstar.gov.hu felületen is megküldhetik kérelmeiket az eljáró családtámogatási hatóság részére.

 

2. Személyesen

Kecskemét, Deák Ferenc tér 3. szám alatti Kormányablakban, az alábbi ügyfélfogadási rendben:

 

Hétfő: 8:00-14:30
Kedd: 8:00-14:30
Szerda: 8:00-16:00
Csütörtök: 8:00-12:00
Péntek: 8:00-12:00

 

A Kormányablak Osztály munkatársai a fenti ügyfélfogadási időn kívül családtámogatás, fogyatékossági támogatás ügykörben változatlanul felvilágosítást adnak a forma- nyomtatványok kitöltésével kapcsolatban, illetve a kérelmeket továbbítási céllal átveszik.

 

Ügyeit előre egyeztetett időpontban is intézheti ügyfélszolgálatunkon. Időpontfoglalásra a 1818-as Kormányzati Ügyfélvonalon vagy az idopontfoglalo.kh.gov.hu webes felületen van lehetőség.
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az online vagy telefonos időpontfoglalás végeztével generált sorszámot szíveskedjenek megjegyezni, mivel ezen sorszám alapján történik az ügyfelek behívása.


Családtámogatási ellátással kapcsolatos kérdéseikkel a Magyar Államkincstár által működtetett Központi Telefonos Ügyfélszolgálathoz fordulhatnak, melynek elérhetőségei: 1811, illetve 76/501-190

 

A családtámogatási szakterület funkcionális elektronikus címe: csaladtamogatas@bacs.gov.hu