A hivatalvezető

Dr. Szenoradszki Endre 1996-2012 között a Bács-Kiskun Megyei Munkaügyi Központ bajai kirendeltségének vezetője volt. 2013. január 1-jétől  a Bajai Járási Hivatal vezetője.

Közigazgatási szakvizsgával, középfokú angol nyelvvizsgával és Ph.D. fokozattal rendelkezik. 2009-től a Magyar Tudományos Akadémia Köztestületének tagja.

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 2002-től 2006-ig tartó modernizációs programjának szakértőjeként nemzetközi (svéd, dán, osztrák, szlovén) tapasztalatokat szerzett az önkiszolgáló ügyfélszolgálati rendszerek működésével és minőségbiztosításával kapcsolatban.


 

Tisztelettel köszöntöm a Bajai Járási Hivatal weblapján!

E weblap tartalmával segíteni kívánunk Önnek a Bajai Járási Hivatal felépítésének, ügyfélfogadási rendjének és az itt intézhető ügyeinek megismerésében abban a reményben, hogy ezzel is meggyorsíthatjuk ügyeinek intézését.

 

Munkatársaimmal mindent megteszünk azért, hogy hivatalunk intézkedéseit és ügyfélfogadási rendjét a szakszerűség, a törvényesség, az átláthatóság, az udvariasság, a gyors és hatékony  ügyintézés, az ügyfélközpontúság jellemezze.

 

Dr. Szenoradszki Endre