NAV ügyfélszolgálat a Kormányablakban

 

 

                                                          

 

NAV ügyfélszolgálat a Kormányablakban

2018 január első hetében Bács-Kiskun Megye nyolc városának kormányablakában alakít ki új ügyfélfogadási pontokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, így a jövőben a helyi polgárok ezekben a városokban helyben intézhetik el legfontosabb állami adóügyeiket.

2018. január 5-től a Bácsalmási Járási Hivatal Kormányablakában is heti két napon,

hétfőn                 08:00 – 12:00

                          13:00 – 16:00

pénteken             08:00 – 12:00

óráig várják a NAV munkatársai az ügyfeleket.

A már megszokott adószakmai tevékenységi körben lehet majd ügyeket intézni; a tájékoztatások mellett többek között adókártya-ügyintézést, ill. az egészségügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyek intézését végezhetik az ügyfelek, de a beadványok átvételében és az adatlapok kitöltésében is segítséget kérhetnek, továbbá valamennyi helyszínen – így Bácsalmáson is - lesz lehetőség az adófizetés bankkártyával történő rendezésére is.

A Bácsalmási Kormányablak - mozgáskorlátozottak, hallás- és látáskárosultak számára is megfelelően kialakított -, ügyfélterében a közel 1500-féle államigazgatási ügy elindítása vagy helyben történő elintézése mellett, a mostani változtatásoknak köszönhetően az adózó ügyfelek is lakóhelyük közelében érhetik el a NAV feladatkörébe tartozó szolgáltatásokat